Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reseelev

Bussbarn är jag,
Jag trivs med det

Sitta och tänka,
Ofta själv

Njuta av solens strålar,
Plågas av regnets pisk

Samma väg,
Varje dag

Komma i tid,
Komma i otid

För och nackdel

Bussbarn är jag,
Bussbarn kommer jag alltid förbli.




Fri vers av Tekla F.
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.