Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnriddaren med sin rymdfarkost


gjord av antimateria

låter sig sugas in i det svarta hålet ute i rymden

där tiden visst ska stå stilla

Och det gör han medan han lugnt och sansat

stoppar in en liten prilla under läppen

För nu så ska han gå till botten med det här

tomma intet som finns i kosmos

men ändå inte finns

Mystiskt värre detta svarta hål

För kanske det finns en tvilling dimension

på andra sidan

eller så kanske det bara är ett så kallat

maskhål

En genväg till andra sidan universum

Men så är ju också stjärnriddaren en pionjär

utan dess like

Allt måste utforskas in i minsta tum

Och det oavsett om han så måste åka ner i ett

mörkt svart hål till dike där han

kanske inte får rum

Men han vet vad hans rymdfarkost av antimateria

klarar av

för han är ju inte dum...

Stjärnriddaren med sin rymdfarkost!

Ken Cassel
10/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-10 00:52



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:) KRAM
2013-09-10

    ej medlem längre
Denna gillas mycket...
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel