Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen.

 

Återigen 
tittar jag på den där
filmen
som jag kan utan och innan

Återigen
sitter jag i en 
sjukhussäng
med hjärtat slarvigt ihoplimmat
efter att ha varit
delat 

två
delar

Återigen
försökte jag glömma bort
hur verkligheten 
flyter bort
där alla tankar och känslor
är
inlåsta.

Återigen
försöker jag förstå
hur jag hamnade så långt
bort 
från
livet

Återigen
faller en tår
ner mot knäppta händer
med blicken mot golvet
där mitt trasiga hjärta
vilar
på markplan

Återigen
måste jag inse
att detta inte går
och alla säger
att jag måste åka härifrån
för att få må 
bättre
än 
såhär

Återigen
försöker jag greppa det faktum
att hjälp finns att få
men
inte
i min del 
av världen

Återigen
måste jag försöka förstå
att det är dags att gå
lämna det trygga
bara åka härifrån
och börja om
på ännu ett boende
som inte kommer hela mina
svidande
sår




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-10 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sänder en styrkekram
och hoppas den värmer
lite, lite i ditt mörker vännen!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm