Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en kopp kaffe..

Jag sitter på min balkong, och hör hur kaffet rinner ner i bryggaren från köket.
Jag doftar på hösten och lyssnar på när staden sakta vaknar.
Är det inte ljuvligt? Livet utanför väggarna.
Något som är så enkelt, kan ändå vara så invecklat och svårt.

Jag går in för att hämta mitt kaffe. Häller upp det i min vita perfekta kopp, med snirkliga detaljer på, ställer det på sitt perfekta fat i samma tappning.
Sätter mig i mitt perfekt inredda kök och tittar på mitt pedantiskt rena kök.
Undrandes varför jag inte kan känna livet, så som jag gjorde förr.

Om jag skulle sträva mot ett nytt mål?

...Imperfektion.









Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-10 11:44



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Imperfektion är ett hot....fin text!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP