Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du knyta detta med mig?


Ett band

Ett blått band knyter jag,
blå var himlen första gången jag såg dig.

Ett band av guld knyter jag,
för den värme som du givit mig sedan dess.

Ett svart band knyter jag,
för ej längre räds jag mörkret.

Ett band i djupaste röd knyter jag,
för vänskap funnen.

Ett band i silver knyter jag,
knutet för det outtalade vackra.







Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 15:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
VaRMA & ÖMMA ORD.
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP