Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, Mamma


Mamma, Mamma
Ta mej hem
Jag har ingen vän
Den djupa trollskogen,
Har inget slut

Mamma, Mamma
Ta mej hem
Jag har ingen vän
Jag är ensam i en båt gjord av trä

Mamma, Mamma
Ta mej hem
Jag simmar i ett hav gjort av blod




Fri vers (Fri form) av Oliviuus
Läst 421 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-10 16:22



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så smärtsamma rader, väl skrivet dock!
2013-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Barnets känslor biter sig fast! Du målar en tragisk tavla med orden.
2013-09-10

    ej medlem längre
Wow, drabbande! Häftigt och musikaliskt
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus