Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


64.Vision

Jag ska
klättra upp
till
högsta berget
binda fast mig
vid vind
fylla ögon med blå himmel
och
svinga mig upp
till
fritt spelrum




Fri vers av Lollitta VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-10 18:58



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert ändlöt svävande poesi,
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP