Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantgruva - att vara gjord av den starkaste av kristaller

Diamanter
så kristallklara
så icke sköra
hårda
starka

Diamantstark det är vad jag blivit genom att ha grävt bland de starkaste av kristaller
Bland diamanter
grävt i en diamantgruva och funnit de allra starkaste diamanter och byggt upp mig själv

att vara gjord av den starkaste av kristaller

Diamantrgruva
Jag har grävt upp mig själv
Mina diamantkristaller
Och byggt upp mig själv
Jag är en reinkarnation

En diamant-människa
Så stark
Beredd på hårdaste motstånd

I en skattgrav av diamanter simmar jag inifrån och ut

Att vara gjord av en av de starkaste kristaller

Diamantstark

Jag och min inre diamant




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223