Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fontänens inre källa i min sambo

En inre källa rinner i min sambo
En kall och ursprunglig en
Underjordisk

Den tar sig upp genom att vackert spruta ut i ett vattenskimmer
en fontäns vattenstrålar
Fontänen som tar det underjordiska inre källan uppåt
och gör den jordisk

Den inre källan
vattenkällan
som speglar sambons inre
sambons själ och hjärta

och fontänen som speglar sambons yta
utseendet
ansiktsdragen
kroppsformen
fontänen dansar upp
gör sin vattendans
en spirituell spiralaktig dans


***

Fontänens inre källa i min sambo




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-10 21:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Annorlunda intressant
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

jamming223