Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens längtan




Här
står jag på Jorden
en längtande själ
och
blickar mot himmelen opp


plötsligt jag känner
hur vinden mig griper
lyfter
min darrande kropp

Tar mig
mot Kosmos
tar mig till månen

jag svävar i änglarnas hus

Aldrig nej aldrig
kunde jag ana
att rymden var så ljus

Aldrig nej aldrig kunde jag ana

att rymden var så ljus

Bs-06








Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 22:00



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Inger hopp...nej aldrig kunde du ana att rymden var så ljus..Mycket fint!
2006-03-08

  Jojo
En mycket välkomponerad dikt! Bra flyt, bra rim, snygg uppställnig. Fylld med hopp. Gillar innehållet. Ja, allt egentligen!
2006-03-08

  rebecca d
:)) inget mörker finns i Honom....
vackert
2006-03-08

  Nils Sondefors
Vacker och tänkvärd (och lite glad och lite vemodig?).
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg