Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry


låt mina fingrar skriva historier

om att känna sig ensam även när huvudet
är fullt
av illusioner

hur man kan känna sig bortglömd
trots att man får ständiga
påminnelser
om

att man betyder något




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-11 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskade, både du och dina ord gör avtryck. Betydelsefulla och vackra. Glöm aldrig det.
2013-09-11

  peter markurth
fint
2013-09-11

    Dan Myrbeck
låt mina fingrar skriva kommentarer

om att du skriver bra
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg