Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraften N:o Ett!

Ord med kärlek har förmåga
att lindra plåga
för det är ju inte en slump
att denna pump
har i sig mycket tåga.

En kärleksfull öppen famn
är en god hamn
att vila ut i
den bryr sig ej om
varken status eller namn.

För varje kärlekslyft man får
man inte bara bättre mår
det tänds ett kärt bloss
som sänds vidare förstås
för utan det man ingenstans alls når!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-12 09:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låt kärleken flöda! ;)
2013-09-13

  lodjuret/seglare VIP
Det är det som är så skönt med att flörta med andra människor. Flörten är ett test för att se om människan är på det humöret, mottaglig för litet ömsint skoj. Jag tycker du har skrivit en text som förtjänar att läsas. Några stavfel eller rena formfel kunde jag inte hitta i den, men så tar det ju också så på en att leta efter fel, ungefär som att sitta länge vid bordet och äta frukost. Det måste helt enkelt få ta sin tid.
2013-09-12

    ej medlem längre
Kärlek som tillåts pulsera överallt. Ger gott!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt