Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkvägens återkomst



Texter. Tussar av papper. Kvitton
ihopknycklade på bilmattan. Bilder
med texter rörliga. Journalblad svävande.

Skildrande inre filmer likt en kamera
nedsänkt till områden där tanke möter
känsla. De som äger språket återvänder
för att svärtan färgat av sig som skriver
för att syften kräver.

De ser er text och tänker på ditt syfte
bakom. Ditt huvuds form det rum den
klass du formats av. Hur livet ter sig

er vardag.

På kyrkogården ska vi mötas åter
vi levande planerar årsdagar. Han
vill bjuda in henne. Rakt in i sin
sorg i fönstret står den dödes blommor

de som nu flyttat in hos mig.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-13 07:58



Bookmark and Share


  Anita Westin
Ja du. Livets kretsgångar. Fin text!
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP