Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot tunnelns ljus

Dina tårar talar
när gryningen stiger
ögonen är ledsna
likt ett stilla farväl
ensam efter natten
och mörkrets kupol
ord till tystnaden
genom din själ

Dina läppar är stela
och saknar sin glans
färglöst i gryningen
mot ensamma steg
vägen är krokig
mot tunnelns ljus
sökandets tid
kräver sin strateg

Dina ögon gråter
efter nattens avsked
kärlekens vingar
gled stillsamt bort
en drömbok gav svar
likt ett horoskop
bilden så tydlig
ett möte så kort

Dina tankar blöder
och hjärtat slår ojämnt
när drömmen tog slut
stannade tiden
din fortsatta promenad
kantras av bitterhet
tårarnas skimmer
vill fortsätta striden




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-13 22:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och mycket berörande skrivet
2013-09-25

  agneta pichler
mycket vacker sorglig

men jag undrar..

var det ett evigt farväl?
i så fall beklagar jag sorgen..
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...inte lätt att treva sej fram i mörkret, ljuset behövs...
2013-09-14

  Angel of love
Berör djupt..
2013-09-14

    Mia Sedvall
Fint...ömt
2013-09-14

  Katinka VIP
Berörs
2013-09-14

  Marianne Räf
Lite annorlunda, men fin.

Hälsn, Marianne
2013-09-14

  aol
starkt och en så berörande känsla,
2013-09-14

  Carina Bendix
Fint och berörande skrivet!
2013-09-13

    ej medlem längre
Fint och starkt diktat om smärta
2013-09-13

    ej medlem längre
Styrkan i dina ord lämnar spår i känslorna jag får när jag läser.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO