Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haikurimramsa om höstens glädjeämnen De lingonen är sedan länge uppätna. Kanske därför de ej syns i bild?


September som bäst

 

 
Lingonen och jag
Längtar efter varandra
En septemberdag
 
Skogens doft är stark
 Jag fylls av en rikedom
Vidrör helig mark
 
Svampar sticker upp
Frestande fala skönheter
Listig  motståndsgrupp
 
Ett snöpligt slut
För svampgerillan blev det
Alltid korg med ut
 
Lingonen och jag
I solsken med kaffemugg
Vilar oss ett tag
 
Hem i solnedgång
Kvällsarbetet väntar mig
Rensar natten lång



Fri vers av Solitaire VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-14 10:51



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fin-fin denna :)..

2013-09-22

    tramp
bra rimmat ! Bären resas bäst när höstvinden för blåsa och man häller bären fram och åter mellan två hinkar.
2013-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mej...roligt att plocka, men med rensningen är det värre...trevlig haikuramsa...
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP