Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en jävla karta

Låter fyllan vagga mig
Till miljoner år tillbaka

Följer rösterna som viskar mitt namn
Rösterna som lovar mig något fint

Ge mig en karta
Så jag vet hur jag ska gå

Ge mig en karta
Så jag vet var jag är

Jag har gått vilse i livet
Jag vet inte vilken väg jag ska ta




Fri vers av cancertid
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 15:20



Bookmark and Share


  Svante
Jag tror att man själv måste skapa kartan över just sitt eget liv.

Däremot så kan man få stöd och inspiration av andra.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid