Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013...


Krökt


När orden
skrattande
blir hängande
i
gomseglet

när trubbiga tankar
bänder i skallen
och
livet kröker rygg


går jag ut i trädgården
efter regnet
och låter
hängande blöta rosor
vila
i mina händer




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP