Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De svarta solarnas gravar


Svarta solar
brännande kalla i gryningen

Långt-borta-världar nära
smygande under mina hälar
Krossade ben
splittrade andetag

Fingrar utan naglar sträcker sig
efter framtiden
men som bara når fram till minnen
för länge sedan bortglömda

De döda barnen sjunger sig själva till sömns

Stjärnorna sjunker ihop
lägger sig på kyrkogården
där jag ligger
kommer att ligga
utan hjärta och lungor


Svarta solar reser sig över morgondagen




Fri vers (Fri form) av Drömfångare
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-15 20:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör mycket.
2013-11-29

  Ninananonia VIP
Du berör med dina ord..
2013-09-25

  MoonCalled
Den här var bra! Den berör
2013-09-19

  aol
stark smärtsam mörk känsla av ljust slutet på denna existens,
2013-09-15

  peter markurth
bra substans samt flyt
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare