Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När djupa gropar grävs.

Välsignad vare förälskelse och kärlek
Utan hat, mörker och svek

Dock skall du veta
Att För stor kvantitet
Kan leda till berövande av frihet

När du inte vet varken in eller ut
Så hjälper de inte längre med ett ynkligt tjut.
Höga toner krävs
När djupa gropar grävs

Känslorna som du plötsligt finner
I ett hjärta som ständigt brinner
Efter lust, passion, åtrå
Bakom denna mörklagda ridå

Är det din egen grav du gräver
Av känslor som ej bör finnas
Beslut som kräver
Om du i dina egna rep skall bindas.
Över öppen eld
Är din mardröm verkställd.








Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-16 01:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
Oj, vad nyktert! snyggt
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt