Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karriärkaraktär

Han kör fort
Han har bråttom
Till allt viktigt

Han hinner aldrig njuta,
Måste göra karriär

Nu

Han kör fort
Han har bråttom
Han förlorar allt viktigt

Han hann aldrig njuta
Han hann aldrig göra karriär




Fri vers av Tekla F.
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-16 08:03



Bookmark and Share


  Robin V
Skarpt!
2013-09-21

  träsnidaren
Kloka ord. Tar med mig dessa innanför jackan
denna småkyliga septembermorgon.

Fint fångat.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.