Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst.

Hösten är här,
Årstiden som aldrig skulle komma.
Vi som varit så fromma.

Sommar för evigt,
Vad det skulle vara trevligt.

Det blir svårt att le,
Lika vårt att be.

Gruset krasar,
Bussen är sen.
Livet hasar.

Molnen är stora.
Hösten är som en hora.
Ligger med varje land,
vare sig om det har palmer eller sand.

Hösten är här,
Stanna den lär.










Fri vers av Tekla F.
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-16 14:59



Bookmark and Share


  Robin V
"Molnen är stora.
Hösten är som en hora.
Ligger med varje land,
vare sig om det har palmer eller sand."
- Grymt bra vers.

2013-09-20

  Tabac VIP
Du har känslan, jobba med den eftersom du är ung.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.