Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till henne

 

Kärleken till henne

har gjort mig mindre

tvärsäker 

 

Funderar nu mera på 

vad jag verkligen vill




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-16 17:24



Bookmark and Share


  sommarmoln
Dina ord säger så mkt...
2013-09-18

  Monika A Mirsch VIP
kärleken likt svallvågor som uppslukar allt man tagit för givet - skön text direkt ur bilden
2013-09-17

    ej medlem längre
Vackert
2013-09-16

  walborg
Lysande text om berikande ömsesidighet
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP