Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad han vet.

vet din bror vad jag gör
med fotona jag fått
från dig
för du vet vad som stryker i mig

inte närmare än ett avstånd jag kan rationalisera bort
för närmare ändå så kanske jag börjar drömma
oavsett hur ögonblickskort
blir saker här inne svåra att undangömma

för det som stryker i mig
blir det som skaver i dig
skaver som
skoskavsobehag




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-16 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström