Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att veta vad du talar om





din röst i telefon
din sammanfattning om det senast skedda
dina bekanta hänvisningar till ditt och datt
dina reaktioner...dina typiska reaktioner
alla namn, platser, tidpunkter
somligt nytt men så välkänt ändå
tryggt skönt varmt
just när jag irrade som mest
om vem det är jag älskar




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-17 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP