Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag...






Om jag kunde prioritera,
börja om på nytt.
Kanske finna orden,
som långt ifrån mig flytt.

Att lekfullt skriva rader,
vända nästa blad.
Rimleks små, små texter,
då skulle jag bli glad.








ME/2013-09-17













Prosa av Madjori
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-17 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori