Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsbussen

Alla kan åka med,
Det är gratis så klart

Ingen kan gå av,
Men vem vill det?

Det finns alltid ett säte ledigt,
Åk bara åk

Alla kan åka med,
Det är gratis så klart

Slutdestinationen är överallt,
Fram kommer den aldrig

Direktbuss,
Det är den

Alla kan åka med,
Det är gratis så klart

Det är självaste djävulen som kör,
Men vem bryr sig?

Alla kan åka med,
Det är gratis så klart!




Fri vers av Tekla F.
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-17 16:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ingen konstruktiv kritik...men jag vill bara säg att jag gillar din dikt, den har en lättfångad känsla..
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.