Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


70.Reflektion

En sommar bro
gled i höstens korta dagar

allt är blött och mörkt
men slitna sidor av min dagbok

doftar Medelhavet




Fri vers (Fri form) av Lollitta VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-17 18:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förväntans uppfyllan ...
2014-04-19

  aol
vackert gillar skriften,
2013-09-17

    ej medlem längre
" med slitna sidor"... fint!
gillar texten!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP