Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gapskratta i tårar

Dom söker lycka i sin olycka
När dom är trötta på att skrika brister dom ut i gapskratt för att sedan falla i tårar
Det är för mycket att hantera, kan inte känna vad dom inte förstår
Och jag blir bitter!
På dom som har lyckan i sina händer men slänger den mot marken för att sedan hoppa på.
Är dom för fega för att känna??
För dåliga för att förtjäna lite bra?




Övriga genrer av Mian
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-17 23:00



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Bra!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian