Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek





två gånger
den stora kärleken
nu
vill jag
älska mig själv




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-18 10:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra, det är aldrig för sent
2013-09-24

  agneta pichler
helt rätt


2013-09-21

  Maria Sundelin VIP
Det är den svåraste kärleken att vinna och den viktigaste
2013-09-21

    ej medlem längre
Bra!!
Då är det dags nu!
Tack!
2013-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är viktigt att älska sej själv också...fint...
2013-09-18

    ej medlem längre
Det är ur kärleken till sig själv man finner kärleken till andra. En del blir ens vänner, andra kommer att betyda mer.
2013-09-18

  Robin V
Den kanske viktigaste kärleken!
2013-09-18

  KYREUS of Sweden
bättre sent
än aldrig
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel