Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter mörkret



ljuset kom fram

när fågeln lyssnade

i tystnaden




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-18 19:14



Bookmark and Share


  Annika Persson

mellan suset och
när allt det där rör på sig
tyst blir det aldrig

på badbryggan
syns badgästerna
träffas och kvittra

en man en kvinna
under himlen bottnar de
i tillsammansfamn

2014-05-29

  Quasimodo
Skönt uttryck för hur talande tystnade kan vara!!
2013-11-01

  Sanna i badet VIP
Tack, vad fin återspegling. Gillar den mycket!

2013-09-22

  petter rost
Förlåt, min lilla ordblindhet spelade mej ett spratt igen - givet vis ska det sista ordet vara 'ljuset' / p rost
2013-09-22

  petter rost
Ja oj oj oj så vackert. Och igen kan jag inte låta bli att stjäla dina ord och rader och liksom försöka sjunga tillbaka till dej...

Fågel som lyssnar
i mörkrets stilla tystnad
Öppnar för ljust

Tack du Haikusanna i badet
2013-09-22

  aol
vackert skaldat här,
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP