Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


Apelsinsolen


En stilla morgon i September
vände havets spegel världen upp och ner

o dom stackars människorna

trillade ur sina sängar
yrvakna
rakt ner i taket

och apelsinsolen
spritsade maräng
längs horisonten
bortom natten




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-18 19:15



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Åhhh...vilken ljuvlig poesi för själen du skriver!!!
2013-09-19

  Robin V
Vackert!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP