Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festen utan ägare

Dom spruckna lögnerna hänger i luften
Som ett spindelnät utan ägare

Dom barmhärtiga orden har sedan länge försvunnit
Hoppet om en förbättring har brunnit ut

Varför är allt så jävla svårt?
Frågan ekar i min skalle

Jag blundar och föreställer mig hur jag tar din hand
Tackar för våran tid

Men jag har så svårt att förstå
Varför du ska gå så tidigt

Festen har ju precis börjat
Och det är ingen fest utan dig




Fri vers av cancertid
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tung börda att bära
som om alla frågor blir utan svar
och du blir ensam lämnad kvar
Stöttande kramar till er!
Zafiro
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid