Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan om att slippa bli blå...

Man skulle som ett tåg
ha en buffert på kroppen när det kom
en smäll så man kunde
puffa den tillbaka med en skräll...

När man har en kropp så skör
att varje stöt ont gör... Men man
på sig ändå rör, då det sägs att
stillsittande det livet
bara bakåt en för...

Eller en rustning utav stål
som alla stötar tål
när man i farten möts
bål mot bål...

Eller som en larv i en puppa
guppa runt i sitt hus
men det blev bra mörkt
för där finns väl inget ljus...

Men visst skulle det vara
bra att ha en buffert
en så´n puffert...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 05:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en buffert - man får klara sig med tålamod.
2013-09-20

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt DET*BÄSTA
Så Sant Så
En Sådan skulle Alla Ha
Det skulle vara Toppen
För Kroppen
Att ej Bli Blå
Tänk att detta Få.
Kram.I.Åberg

2013-09-20

    ADI Nehlin
fyndig och berörande
2013-09-19

  Lars Hedlin
En text som berör!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt