Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista

Hösten är här
på riktigt
äntligen.

Utan att jag egentligen
märkt
att löven fallit.
Jag har gömt mig bakom min egen
solförmörkelse.

Det är kanske dags att vakna nu,
res på dig!
Allt kommer att bli bra.




Fri vers av Mizza
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-19 11:41



Bookmark and Share


  agneta pichler
det blir det alltid

hur tungt det än känns
2013-10-21

    ej medlem längre
Härlig positiv uppfriskande text i höstens tid. Precis vad vi behöver nu. Tar den till mig.
Tack för energikicken!
2013-10-03

  Tess74
Ungefär så försöker jag tänka....bra text!
2013-09-19

  aol
kändes så uppmuntrande tack vännen,
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza