Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarta sanningen




Bunden vers (Haiku) av Oliviuus
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-19 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag förstår inte.
Hur kan detta vara sanning?
2013-09-20

  Tabac VIP
Sant!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus