Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaslek







När ådran dansar hambo,
och allting går på sne.
Då svingar jungfrun orden,
så tre plus tre, blir tre.

Om sen den lille gubben,
går stilla på sitt ban.
Skiner upp vår himmel,
då spritter det som fan.

Hon börjar då att nynna
sin egen melodi.
Att hambo blir till tango
det skiter hon helt i.

För hon ska dansa jitter,
buggen som ni vet.
Och skulle fläsket dallra,
hon blir som en atlet.

När ådran dansar hambo,
och allting går på sne.
Då svingar jungfrun orden,
så tre plus tre, blir tre.




EM/ 2013-09-19













Prosa av Madjori
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori