Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlighet



Han slog sig fram, genom rök och damm
En krigare, en riktig man
När andra själar sökte tröst
Slog han sig självgod för sitt bröst


För ingen motgång, ingen klagosuck
Kunde stoppa honom på vägen upp
Genom livets branta tävlingsspår
Inga tvivel honom någonsin når


Alla kvinnor faller i hans famn
En ståtlig syn, en alfaman
Fastän mången hjärta han förfört
Ingen känslostorm honom berör


Här sitter jag, med tårars smak
En spillra blott, ett hjälplöst vrak
Trots att jag försöker allt jag kan
Blir aldrig en krigare, ingen riktig man












Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-20 15:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
En man som har känslor och vågar visa detta är en riktig man. Det andra är en karikatyr.
2013-10-06

  Carina Bendix
En riktig man har känslor och vågar visa dem! Vi kvinnor vil inte ha en alfahanne som inte kan beröras i själ och hjärta!
2013-09-26

  Rozsi.kovacs

En lysande text med skärpa bravo
2013-09-26

  Rise Little One
En strålande och väldigt manlig text... den som vågar uttrycka sina inre känslor..
2013-09-24

  Linda CH VIP
Snyggt skaldat! En mänsklig man!
2013-09-24

  Nina.H
En riktig man vågar visa sina
känslor och svagheter.. Det
är styrka.. tycker jag.
Det gör du med bravur i denna
fina text!
2013-09-23

  Katinka VIP
Jo det är du. Det andra är en myt. Den här texten borde uppmärksammas. Jag tror många känner igen sig i dig.
2013-09-21

  peter markurth
http://youtu.be/-mkHg3rDQg0

detta handlar om myten om mannen---

2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP