Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaniljfamilj

Hej syster,
var inte så dyster

Hej bror,
du börjar bli stor

Ni är min familj,
vi alla luktar som vanilj

Perfekta vi är,
enligt de där

De där,
som oftast är till besvär

Skönhetsidealen vi svär,
över här

Här i vårt paradis,
är allt skört som is

På vårt vis,
styr vi världen

Perfekta vi är,
hela färden

För vi är en familj,
perfekt som vanilj




Fri vers av Tekla F.
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-20 16:18



Bookmark and Share


  Robin V
Jag gillar den här. Väldigt bra rim. Och det känns som det finns ett uns av lite samhällskritik här också. Kan ju bara vara jag som övertolkar. Hur som helst så diggar jag!
2013-09-20

  Rozsi.kovacs

så vackert du diktar om din fina vanilj familj
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.