Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sa att kärlek var lätt?

Oceanen drar över allt
Begraver det under sanddynorna ingen kan nå

Här står jag
Mannen med ett brustet hjärta och för lite medicin

Jag seglar dit ingen vågade segla
Jag seglar mot solen
Och när den försvinner

Ja då seglar jag mot solens syster månen

Ovädret drar över natt efter natt
Men vad gör det om hundra år

Jag ska ska adrig sluta segla
Aldrig sluta segla efter mitt hopp




Fri vers av cancertid
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-20 20:15



Bookmark and Share


  Svante
Ja kärlek är inte lätt, inte alls. Det är helt sant. Men du tycks ha en vilja och kämpaglöd av stål, eftersom du tänker segla vidare i vilket fall.
2013-09-21

    ej medlem längre
Oj här var det stormigt!
Mycket känsla!
Bra förmedlat!
Slutraderna är mycket bra, hoppfulla!
Tack!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid