Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berlin

Berlin

det fanns bilder
de du visade de
var från Berlin
där du gungade
glad som ett barn

dina händer som nyfödda fåglar
över pärmens plastväggar
så pekar dina smala fingrar
långt ifrån mina

önskar de fanns bilder
på våra händer
våra fingrar
rotade ihop




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-21 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh så fint.
2014-03-07

  KOMMANDORAN VIP
spelar ingen roll om det är berlin eller inte. du är bra anders!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström