Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragik och magi

Magiskt,
det blir lätt tragiskt.

Tragik,
skapar lik.

Föda
Döda

Eller

Döda
Födda

Livet,
du vet.

Ingen lek,
för de små.

Skyddas de ska,
för här ska de egentligen inte va'.

Världens oljud,
ska de inte höra.

Då är det faktiskt bättre att kapa deras öra.

Människors synder,
ska de inte se.
Då kan modern lika gärna sluta be.

Hoppet ska bort,
för nu ska vi ska bo i fiendens fort.

Det skulle bli tragiskt,
kanske till och med lite magiskt.




Fri vers av Tekla F.
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-21 17:50



Bookmark and Share


  Robin V
Insiktsfullt! Jag gillar den här fragmentariska stilen.
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.