Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationskälla: Tony Bennetts 85-årskonsert.


Livets mening finns

 

Livets mening finns

i ditt leende

 

Tack vare dig

hittar jag sanningen

i mitt liv

 

Tack vare dig 

förstår jag hur

ensam jag är

 

Tack vare dig 

kan jag ta livet

som det är

 

Tack vare dig

kan jag leva mitt liv

dag för dag

 

I rätt tid fann jag dig, 

och vem kan jag vända mig till

om du inte fanns

 




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-21 20:20



Bookmark and Share


  Radiant
Fint
2013-10-06

  Daniel_78 VIP
vilka vackra och värmande steg du tar här.
2013-09-26

  Katarina O´Nils Franke
Härligt med en ljus dikt, behövs i höstmörkret. Fin!
2013-09-25

  Rozsi.kovacs

oj vilken hyllning till den som fångat ditt hjärta så fin så
2013-09-25

  Palett
Så vackra ord till en älskad.
2013-09-25

    ej medlem längre
Underbart diktat. Meningen med livet kan vara en älskades leende. Så enkelt så stort så ljuvligt.
2013-09-24

  Karin Rosberg
så enkelt men fint och som det ska vara........tack för skön läsning!
2013-09-23

  Piann VIP
Vackert skildrat.
2013-09-22

  Cris
Fint!
2013-09-22

  walborg
Enkelt och underbart sagt
2013-09-22

  Per Rydberg
Enkel, sann och underbar!
2013-09-22

    ej medlem längre
fint om kärleken
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP