Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man tror sig göra ett, finner sig göra något annat. Så kan det gå ;) Sens moral: skriv titeln till sist...


Urspårad haiku 22.9.2013

 

 

höstvästan kränger

i ledlösa grenar, flänger

kring stammar, slänger

i sommardörr, stänger

sinnen, intryck förvränger

ståndaktigt dänger,

mot björken, grenar hänger

trasdockslikt i byar blänger

 

 

grenar slungas av vinden

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-22 17:00



Bookmark and Share


  walborg
Språkligt härligt och lustigt
2013-09-22

    ej medlem längre
urspårad var endast förnamnet...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP