Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREVET!

Brevet som för åttio år sen skrevs
av handen som för längesen har domnat
i det har orden ännu inte somnat!

Orden väcker till liv en kärlek spröd
i ungdomdsglöd och blommar ut
som en ros i mina händer
så röd, ja rödare än röd!

Så från tysta mullen
har jag nu kontakt under kullen
skrivarns liv och kärlek dansar för mitt
inre öga och jag ser kärleken bara växa
till det höga och jag som om detta
bara visste föga...

Och mycket värme detta brev mig ger
så trots saknaden efter dem jag ler
då de ett så gott liv redan
från början hade och nu efter döden
deras besök mig så hjärtligt gladde
det var som om jag igen
dem här hos mig hade...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 07:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin text
2013-09-23

  Lars Hedlin
VAckra minnen i tiden
2013-09-23

    ej medlem längre
Just det, enda minnena heter det ...
2013-09-23

  Rise Little One
Fina minnen att bevara..
2013-09-23

    ej medlem längre
Fint. Inspirerande, livsgivande minnen är de ända minnena med värde.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt