Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUL på TUR

K ultur borde väl va´ att få andas mycket fritt
U tan undantag i all poetarskritt
L åta i fantasin, svart bli vitt
T illbaka sen från vitt till svart
U ti sin skrivarkvart
R ymd behövs om man ej ska bli: Apart!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-23 09:50



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant..väl skaldat
2013-09-23

  Lars Hedlin
Nice indeed!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt