Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH UNIVERSUM EXPLODERAR

Under vandringen
i livet

mötet

något sker
du fängslas

dras
som en magnet till motsatt pol

besegrad

och universum exploderar
sprakar, gnistrar




Fri vers av Palett
Läst 374 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-09-23 11:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar den starka känslan i denna betraktelse över livet.
2013-10-01

  Tino
Kraftfullt!
2013-09-27

    ej medlem längre
Underbart och gillas mycket!

/Vargen
2013-09-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2013-09-25

    Dan Myrbeck
Tjusigt skildrat!
2013-09-25

  Quasimodo
Känns som ett möte själ till själ, där kärleken blir större än ett universum!
2013-09-25

  Lars Hedlin
Starkt i sin existentiala tillvaro!
2013-09-24

  Christer Foghagen VIP
Fint och välskrivet!
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bara att följa med...fint...
2013-09-23

  Kattfot
Så fint och så sant!
2013-09-23

    ej medlem längre
Gillas!
2013-09-23

    ej medlem längre
Ens existens får nya ljus. Fint skrivet.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett