Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steampunk var alltid din grej

stod du på en scen
vackert trasig
väntandes på en röst
var det kanske min

du hade din revolver
ett godståg av känslor
steampunk var alltid din grej
du var däremot en helt egen genre

som jag försökt att förstå
från barnhem till ungdomsgård
ett ciggpaket bort från en anstalt
ett rakblad som vän i något bottenlöst

det var alltid hjärta
kärlek i varje tår
men viljan att kunna förändra
var inte värd dina bästa år

så trasigt vacker
väntar du på min röst




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 538 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2013-09-23 21:17



Bookmark and Share


    razbliuto
Jag gillar denna text skarpt. Du har ett unikt språk! :) *applåderar*
2013-10-18

  menspoeten
Oh, vilken snygg text!
2013-10-03

  Angel of love
Underbar.
2013-09-30

  träsnidaren
Träffsäker text, tycker mycket om.
2013-09-29

    ej medlem längre
Det fullkomligt vibrerar av liv i bilder och ord. Rakt från hjärtat, gripande och välgjord.
2013-09-26

    ej medlem längre
Maggie har en Macintosh och jag har köpt en synth...
2013-09-26

  Agitt
Unikt och emotionellt. 'Väntar du på min röst' är en fras som stannar. Jättebra.

Och till kommentatorn W F maun.. Du har fel och det vet du. Finns bättre sätt att få uppmärksamhet på än som så här.
2013-09-26

    ej medlem längre
den här texten är tråkigt och intetsägande, jag vill i det närmaste spy av den
2013-09-26

    ej medlem längre
steampunk, trevligt.
2013-09-26

    ej medlem längre
Härligt sätt du skriver på..
dina minnen om då..
du andas värme rakt in i texten..
blåser liv med din röst..
Tack!
2013-09-25

  Katinka VIP
Fint hur du binder ihop texten i början och slutet. Det finns något motsägelsefullt inuti texten - steampunk var alltid din grej, Du (som person) var däremot en helt egen genre..!? Skulle gärna vilja veta, funderar på vem det handlar om, en förebild för dig?
2013-09-24

  Tess74
Wow vilken grym text. Full av känslor och minnen!
2013-09-24

  Zensommaren
tung!
2013-09-23

  aol
gripande stark poesi och berörande,
2013-09-23

  Nina.H
Vemodet känns genom.. ett öde..
ett liv som inte varit lätt.. Så
skickligt beskrivet!! Du imponerar
varje gång jag läser!

2013-09-23

  KYREUS of Sweden
sharP
2013-09-23

  cancertid
Så mycket känsla!
2013-09-23

  Solitaire VIP
Aaah...
Du och din
smärtsamma,
underbara
ordbildkonst...
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike