Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min far o jag


Vila i frid kära pappa

Det mörka kom in i mitt liv idag
det tog ifrån mig något
som jag älskade högt...

den människa som en gång gav mig livet,
lät mig se solen, havet och människorna!
Idag finns han inte mer.

Han var min älskade pappa
en stark personlighet
med hjärtat på rätta stället

fast det många gånger tycktes vara
omgärdat av tunga skuggor
hans förflutna gjorde sig påmint

han var krigsbarn
med ett mörkt tungt förflutet
i en skyttegrav

där hans liv förändrades drastiskt
och han såg allt det tunga svarta
komma och överväldiga

lät honom se sådant som ingen
borde få se eller uppleva!
Men han var en kämpe

uppskattade livet mer än både
människor och relationer
han var ett naturbarn

Älskade pappa...
tack för allt du gav mig
allt du försakade för min skull

och framförallt så hoppas jag
att du fått den frid nu
som du alltid sökte i levande livet.

Vila i frid kära pappa.





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-24 10:12



Bookmark and Share


  R Werner
Beklagar bortgången, men dina ord är en väldigt vacker hyllning.
2013-09-29

  Lärling
Mycket fint skrivet!
2013-09-29

  Maria Sundelin VIP
Mycket varmt skrivet
Jag är övertygad om att din pappa är glad för dina rader
Han finns vid din sida i de mörkaste stunderna
han ger dig en kram
2013-09-29

  prinscess VIP
beklagar sorgen
starkt av dig att skriva
2013-09-24

  Angel of love
Beklagar, en stor sorg när ens nära går vidare.
2013-09-24

  Heikki Hellman
Dina minnesord var mycket fina, respektfulla, finkänsligt skrivna av din kära pappa. Värda av ett bokmärke.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP