Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn (20 år) som råkat illa ut i livet. Har skrivit denna dikt på face book


Mitt barnbarn


Låt mig lätta på mitt hjärta

Låt mig lätta mitt hjärta,
innan mitt liv rasar sönder.
Allt ni gav till mig var smärta.

Allt ni sa om mig var lögner.

Låt mig lätta mitt hjärta
innan mitt liv går sönder.
Allt ni ger till mig är smärta
allt ni säger om mig är lögner.

Jag vill inte längre
kan inte längre.

Tar inte hand om mig
Äter inte, sover inte
aldrig någonsin har mitt
liv varit sämre, än nu.
Dricker för mycket
i MITT tycke
och andras tycke.

Det gör för ont att vara nykter

Jag vill inte längre, kan inte längre.

Isabell Johansson Nyborg




Fri vers av UllaBritta
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-25 09:58



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen berörande text!
2014-02-27

  Johan Strömstedt
Ytterligheter mellan texterna jag läser.
Beskriver nog bra hur känsloyttringar avspeglas i det vi skriver.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta