Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv utan kryckor.


Jag vill fånga någon att lyssna

Jag vill fånga någon att lyssna.
Just nu har jag den tiden,
tid som är obestämd.
Vad betyder tankar och ord
i en osynlig verklighet.

Jag vill fånga någon att lyssna.
Är jag ett segel, på en usel skuta?
Nej! så är det inte!
Det känns mer som en ny tid.
Där jag dansar med lätta steg.
Ja, fast med en viss möda.

Jag vill fånga någon att lyssna.
Just nu har jag den tiden.




Fri vers av UllaBritta
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-10 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta